Pește cu roșii și Chili

Peștele cu roșii și Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 169 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de măsline, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Chili-pește fiert cu roșii și cartofi, Pește la cuptor cu roșii, și Pergament-pește și roșii coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați; tăiați în bucăți de dimensiuni de servire. Frecați peștele cu 2 lingurițe de ulei.
Așezați bucățile de pește ușor depărtate într - un singur strat într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor 425, neacoperit, până când peștele este abia opac în cea mai groasă parte (tăiat la test), 10 până la 15 minute.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați uleiul rămas, ceapa, usturoiul și chili-ul. Se amestecă adesea la foc mediu-mare, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute. Între timp, scurgeți roșiile, rezervând sucul.
Amestecați sucul de roșii rezervat, sucul de lămâie și amidonul de porumb.
Adăugați roșiile și amestecul de suc în ceapă; se amestecă până când amestecul fierbe și se îngroașă.
Cu o spatulă cu fante, transferați peștele pe farfurii. Sos de lingură peste pește; se presară cu cilantro.
Adăugați sare și piper după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.