Această rețetă servește 30. Dacă 41 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pește Crusted cu tocană de tomate-fasole ar putea fi un excelent lactate gratuit rețetă pentru a încerca. O porție conține 73 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, biscuiți ritz, maioneză mayo reală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miel cu crustă de măsline cu tocană de fasole Adzuki, Pește Crustat din făină de porumb cu sos Tartar de roșii verzi, și Prăjituri de pește cu crustă de mămăligă cu sos picant de roșii.
Instrucțiuni
1
Se încălzește pansamentul în cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa galbenă; gătiți și amestecați 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
3
Adăugați fasole, sos de roșii, bulion și 1/2 linguriță. praf de chili. Aduceți la fierbere. Fierbeti la foc mediu-mic 10 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Între timp, așezați firimiturile de cracker în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
5
Amestecați mayo și pudra de chili rămasă; periați peștele cu amestecul de mayo. Înmuiați amestecul de firimituri până când este acoperit pe ambele părți; scuturați ușor excesul de amestec de firimituri. Gătiti în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până la fulgi de pește ușor cu furculiță. Între timp, amestecați stafidele în tocană; gătiți 5 min. sau până când tocanul este îngroșat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lingurați 1/4 cană de orez pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire. Sus cu tocană și pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.