Pește crocant la cuptor cu Salsa tropicală

Pește crocant la cuptor cu Salsa tropicală
Crispy pește la cuptor cu salsa tropicale ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.84 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mixul original, kiwi, papaya și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește picant cu Salsa tropicală, Tacos de pește cu Salsa tropicală de vanilie, și Tacos de pește Tropical cu Salsa Pinapple pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.în tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb, pudra de chili și sarea. Înmuiați fileurile de pește în ou, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Praf De ChiliPraf De Chili
File De PeșteFile De Pește
Făină De PorumbFăină De Porumb
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți descoperit 10 minute. Întoarceți peștele; coaceți aproximativ 15 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, într-un vas de sticlă sau plastic, amestecați toate ingredientele salsa de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți salsa cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista