Crispy pește la cuptor cu salsa tropicale ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.84 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați mixul original, kiwi, papaya și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește picant cu Salsa tropicală, Tacos de pește cu Salsa tropicală de vanilie, și Tacos de pește Tropical cu Salsa Pinapple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.în tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb, pudra de chili și sarea. Înmuiați fileurile de pește în ou, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Praf De Chili
File De Pește
Făină De Porumb
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți descoperit 10 minute. Întoarceți peștele; coaceți aproximativ 15 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, într-un vas de sticlă sau plastic, amestecați toate ingredientele salsa de fructe.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.