Peștele crocant la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 108g de proteine, 187g de grăsime, și un total de 2557 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 10,41 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pătrunjel, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește Crocant La Cuptor, Pește Crocant La Cuptor, și Pește De Cod Prăjit La Cuptor Crocant.
Instrucțiuni
1
Combinați chipsurile zdrobite, parmezanul și parsley.In un castron separat combina maioneza si 2 linguri suc de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Turnați sucul de lămâie rămas într-un alt bol.Înmuiați peștele în sucul de lămâie, apoi maioneza și în final amestecul de cipuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați pe un vas de copt uns și coaceți 5-10 minute la 400 F.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.