Pește Copt Crocant

Pește Copt Crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele copt crocant. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți pesmet, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pește Copt Crocant, Pește Copt Crocant, și File De Pește Coapte Crocante pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista