Pește condimentat Indian cu gust de castraveți

Pește condimentat Indian cu gust de castraveți
Peștele condimentat Indian cu gust de castraveți este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, crenguțe de coriandru, castraveți de seră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pește condimentat Indian cu gust de castraveți, Condimentat Rubin și smarald Indian piper savura-Chutney, și Tacos De Pește Cu Gust De Castraveți.

Instrucțiuni

1
Bateți iaurtul, 2 lingurițe de ghimbir, usturoi, pudră de curry, chimen și piper cayenne într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pudră De CurryPudră De Curry
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
IaurtIaurt
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați pește și întoarceți-l pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte, întorcând peștele ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Se amestecă castravetele, oțetul, coriandrul tocat și restul de 2 lingurițe de ghimbir într-un castron mic. Condimentează ușor după gust cu piper. (Savurarea poate fi făcută cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CastraveteCastravete
OțetOțet
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Periați grătarul cu ulei de măsline. Îndepărtați excesul de marinată de iaurt din pește; presărați peștele cu sare și piper. Grill pește Până când doar opac în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
IaurtIaurt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Transferați peștele în farfurii. Spoon castravete savura alături; garnisiti cu crengute coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CastraveteCastravete
SavureazăSavurează
PeștePește
7
* Cunoscut și sub numele de oțet de sushi; disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods din majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
8
Per porție (pentru fripturi de halibut): calorii, 200; grăsimi totale, 4 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 64 mg; fibre, 0
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
9
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista