Pește Coace

Pește Coace
Nevoie de o garnitură pescatariană? Coacerea peștelui ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 18 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Un amestec de piper măcinat, condimente de ierburi, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați C ' est Si Bon sufocat pește coace, Sparanghel Pește Coace, și New England Pește Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232° grade.Feliați fileuri mari de pește la dimensiunea necesară.Bateți oul și laptele împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați firimiturile, sarea, piperul, condimentul italian de ierburi și muștarul uscat într-un castron sau pe o farfurie.Puneți uleiul pe foaia de copt și puneți-l în cuptorul preîncălzit în timp ce acoperiți peștele.Înmuiați fiecare bucată de pește în amestec de ouă și apoi în amestec de crub de pâine.Apăsați ferm peștele în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Așezați fileurile pe ulei fierbinte pe foaia de copt.Întoarceți imediat pentru a vă asigura că ambele părți sunt unse.Pentru fileuri groase de jumătate de inch, coaceți patru minute, întoarceți și coaceți încă patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista