Pește bătut cu bere cu maioneză afumată-boia

Pește bătut cu bere cu maioneză afumată-boia
Peștele bătut cu bere cu maioneză afumată-Paprika este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 593 calorii, 6g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Sardine bătute cu bere cu maioneză Wasabi, Calamari bătuți cu bere cu maioneză de usturoi-lămâie, și Chipsuri de dovlecei bătute cu bere cu maioneză de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de 2 inci într - o oală grea lată de 5 până la 6 litri la foc mare până când înregistrează 380 F pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În timp ce uleiul se încălzește, amestecați făina și sarea într-un castron puțin adânc, apoi amestecați berea (aluatul va fi gros). Înveliți fiecare bucată de pește cu aluat și transferați în ulei fierbinte cu clești (îndepărtați termometrul). Gatiti la foc mare, intoarcandu-va o data, pana devine auriu si tocmai fiert, 5 pana la 6 minute in total, apoi transferati pestele pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CleșteClește
BatetiBateti
BolBol
3
În timp ce peștele se prăjește, bateți caperele și boiaua în maioneză într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CapereCapere
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista