Peștele Australian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 119g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1380 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 18,28 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, ardei, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Pește Australian, Salată De Varză Australiană, și Amortizor De Rozmarin Australian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ciupercile și se sotează la foc mediu până se înmoaie.Frecați uleiul peste vasul de copt de 4 litri și presărați cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Puneți peștele pe brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Se adaugă ardeiul verde și se acoperă cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Se toarnă vin peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Coaceți la 232° timp de 20 de minute sau până când fulgii de pește.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.