Pește Australian
Peștele Australian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 119g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1380 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 18,28 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, ardei, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Pește Australian, Salată De Varză Australiană, și Amortizor De Rozmarin Australian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie la foc mic.
Se adaugă ciupercile și se sotează la foc mediu până se înmoaie.Frecați uleiul peste vasul de copt de 4 litri și presărați cu brânză rasă.
Puneți peștele pe brânză.
Presărați peștele cu sare și piper.
Se adaugă ardeiul verde și se acoperă cu ciuperci.
Se toarnă vin peste fileuri.
Coaceți la 232° timp de 20 de minute sau până când fulgii de pește.
Se presara cu suc de lamaie si patrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.