Pește Albastru Cu Parfum De Portocale

Pește Albastru Cu Parfum De Portocale
Peștele albastru cu parfum de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de pește albastru, ulei de măsline, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 88%. Rețete similare includ Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, Bomboloni parfumați cu portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, și Sunkist Orange Caprese mușcă cu ulei de plante parfumate de portocale.

Instrucțiuni

1
Scoateți peștele din saramură și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Periați-l cu un amestec de ulei de măsline și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe grătar, departe de cărbunii unui foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Adăugați câteva bucăți de lemn pe cărbuni și acoperiți grătarul. Pentru peștele albastru, prefer un lemn de fructe sau nuci, cum ar fi piersica, pecanul, mărul sau cireșul. Lemnul portocaliu este, de asemenea, o alegere distractivă. Închideți admisia de aer la doar o așchie și gătiți timp de 12 până la 15 minute, în funcție de grosimea fileului și de intensitatea focului. Când peștele este gătit, acesta va avea o nuanță ruginită frumoasă, iar carnea se va descuama sub presiune ușoară. Scoateți ușor filetele pe un platou și serviți imediat. Îmi place să îndepărtez pielea de pește albastru și linia genealogică subiacentă de culoare închisă chiar sub ea, deoarece acestea pot avea arome puternice pe care unii oaspeți nu le apreciază. De asemenea, ajută la eliminarea unora dintre toxinele care sunt o preocupare cu peștele albastru, deoarece acestea tind să se agregeze chiar sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbastruPește Albastru
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Retipărit cu permisiunea de unde este fum: grătar simplu, durabil, delicios de Barton Seaver. Drepturi de autor 2013 de Barton Seaver. Fotografie de Katie Stoop. Publicat de Sterling Epicure, o amprentă A Sterling Publishing Co., Inc.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista