Pește alb prăjit Paleo cu roșii și capere

Pește alb prăjit Paleo cu roșii și capere
Peștele alb prăjit Paleo cu roșii și capere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 431 calorii, 72g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 9,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pește alb, capere, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 93%. Rețete similare sunt Cina în seara asta: pește alb copt cu roșii, măsline și capere, Cina în seara asta: pește alb copt cu roșii, măsline și capere, și Somon fript cu roșii și capere.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește alb. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir
Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista