Pește Aburit Cu Ghimbir Și Portocală

Peștele aburit cu ghimbir și portocală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 379 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți coriandru, cățel de usturoi, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Pește Aburit Cu Ghimbir, Pește aburit cu ghimbir, și Pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.