Petits Farcis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 723 calorii. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Petits Farcis A La Provensale - Dovlecei Umpluți Provensali, Petits Farcis-Legume Coapte Umplute Cu Provencroume, și Ardei Grași Prăjiți Umpluți (Poivrons Farcis) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați o treime superioară din ceapă, dovlecei, roșii, vinete și ardei și lăsați-o deoparte pentru a o folosi ca capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Tomate
Ardei
Ceapă
2
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Cu un baller de pepene galben sau o lingură de espresso, scoateți interiorul fiecărei legume cât mai bine. Lăsați pereții cu grosimea de aproximativ 1/4 inch (6 mm). Pune legumele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
1 Cană Alune Măcinate Fin
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
3
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F (200 buc. c). Pentru a face umplutura, într-o tigaie mică, transpirați ceapa în ulei la foc mediu timp de 4 până la 5 minute, sau până când devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
4
Se ia de pe foc.
5
Într-un castron, combinați vițelul, carnea de porc, ceapa gătită, oul, pâinea, parmezanul, cimbru, semințele de fenicul, usturoiul, fulgii de chile și câte un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fulgi De Ardei Roșu
Semințe De Fenicul
Parmezan
Usturoi
Pâine
Ceapă
Cimbru
Carne De Porc
Vitel
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă împreună folosind mâinile; ar trebui să aibă textura unei chiftele crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
7
Împărțiți amestecul de carne între legume, umplându-l cu grijă și adânc în interiorul fiecăruia. Stați legumele, fără capacele lor, într-un vas de gratinat cu ulei sau într-o tigaie de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Umplutură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
8
Coaceți timp de 20 de minute sau până când carnea este gătită, dar nu colorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor, acoperiți fiecare legumă cu capacul și reveniți la cuptor pentru încă 10 minute, sau până când blaturile devin crocante și carnea sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din cuptor și stropiți ulei de măsline deasupra.
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc. Frédéric Morin (dreapta) este co-proprietar/chef de Joe carne de Vită, Liverpool Casă, și McKiernan Luncheonette. El a participat la L ' école Hôtelière des Laurentides, a lucrat la Jean-Talon de vânzare pe Piața de ardei și ceapă, și a servit ca garde-manger la Toqué! și chef de cuisine la Globe înainte de a deschide Joe Beef. Când nu face grădinărit, nu lucrează în atelierul său sau la restaurante, Fred poate fi găsit acasă în Montreal împreună cu soția sa (și al treilea partener din restaurante), Allison și cei doi fii ai lor. David McMillan este coproprietar / bucătar al Joe Beef, Liverpool House și McKiernan Luncheonette. Născut și crescut în Quebec City, David a ținut curte în multe dintre restaurantele clasice din Montreal de aproape douăzeci de ani. El încă practică bucătăria burgheză pe care a învățat-o de la mentorul său, Nicolas Jongleux, și trăind în regiunea Burgundia din Franța. Când David nu este la restaurante, el poate fi găsit pictând la studioul său din Saint Henri sau petrecând timp la cabana sa din Kamouraska, Quebec, cu soția sa, Julie, și cele două fiice ale lor.Unul dintre membrii originali ai personalului Joe Beef, Meredith Erickson a scris pentru diverse reviste, ziare și seriale de televiziune. În prezent, colaborând la mai multe cărți, Meredith își pierde timpul între Montreal și Londra.