Petarde și Mash

Petarde și Mash
Petarde și Mash este un fără gluten farfurie. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 510 calorii, 28G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți muștar grosier, muștar dijon, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vegan Bangers și Low Carb Mash! (Petarde & Mash ) , Petarde și Mash, și Petarde și Mash.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați un suport de copt pe o tigaie și aranjați cârnații într-un singur strat pe suportul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute, până când cârnații sunt doar fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, așezați cartofii într-o cratiță mare cu 1 lingură de sare și suficientă apă pentru a acoperi cartofii. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 până la 25 de minute, până când cartofii sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și readuceți-i în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați untul, creme fraiche, laptele, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale, muștarul uscat, 1 lingură de sare și piperul și bateți cartofii în tigaie cu un mixer portabil la viteză mică până când sunt foarte netede și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Creme FraicheCreme Fraiche
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pudră De MuștarPudră De Muștar
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Pentru a servi, movilați o porție generoasă de cartofi pe o farfurie și acoperiți cu cârnați care au fost tăiați pe jumătate în diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
8
Se presara cu patrunjel proaspat tocat si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista