Petarde și Mash
Petarde și Mash este un fără gluten farfurie. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 510 calorii, 28G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți muștar grosier, muștar dijon, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vegan Bangers și Low Carb Mash! (Petarde & Mash ) , Petarde și Mash, și Petarde și Mash.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați un suport de copt pe o tigaie și aranjați cârnații într-un singur strat pe suportul de copt.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute, până când cârnații sunt doar fierți.
Între timp, așezați cartofii într-o cratiță mare cu 1 lingură de sare și suficientă apă pentru a acoperi cartofii. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 până la 25 de minute, până când cartofii sunt foarte fragede.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și readuceți-i în cratiță.
Adăugați untul, creme fraiche, laptele, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale, muștarul uscat, 1 lingură de sare și piperul și bateți cartofii în tigaie cu un mixer portabil la viteză mică până când sunt foarte netede și cremoase.
Pentru a servi, movilați o porție generoasă de cartofi pe o farfurie și acoperiți cu cârnați care au fost tăiați pe jumătate în diagonală.
Se presara cu patrunjel proaspat tocat si se serveste.