Pesto și Torte de roșii uscate la soare
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baghetă, roșii uscate la soare, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, puneți cremă de brânză, parmezan și usturoi. Acoperiți; procesați până se amestecă. Împărțiți amestecul în treimi (aproximativ 1 cană fiecare).
Linie matriță de 5 căni sau tigaie de pâine de 8x4 inci cu folie de plastic. Lingură o treime din amestecul de brânză în partea de jos a mucegaiului; partea superioară netedă cu spatulă. Puneți pesto uniform peste stratul de brânză. Lingurați încă o treime din amestecul de brânză peste stratul de pesto; blat neted cu spatula. Lingurați roșiile uscate la soare uniform pe al doilea strat de brânză. Puneți amestecul de brânză rămas peste roșii. Loviți mucegaiul umplut pe tejghea pentru a împacheta. Capac; frigider cel puțin 24 de ore.
Pentru a servi, întoarceți mucegaiul cu susul în jos pe platoul de servire și îndepărtați folia de plastic.
Se ornează cu busuioc, rozmarin și roșii de struguri.
Se servește cu felii de baghetă.