Pesto Torta (Răspândire Stratificată)
Pesto Torta (răspândirea stratificată) este o fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 322 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, pesto, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Răspândirea Brânzei Pesto Stratificate, Torta stratificată cu șuncă, Provolone, spanac și ierburi, și Torta cu brânză de iaurt cu Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fiecare bloc de brânză cremă pe lungime. Aliniați o tigaie cu folie de plastic.
Așezați o fâșie de cremă de brânză între două straturi de folie de plastic. Aplatizați brânza cu un sucitor până când are aceeași dimensiune ca fundul tăvii.
Așezați crema de brânză în tigaia cu pâine.
Întindeți pesto (aproximativ 1/4 inch grosime) peste crema de brânză. Repetați acest proces până când s-a folosit tot pesto-ul și crema de brânză. Stratul final ar trebui să fie brânză cremă. Îndoiți folia de plastic peste stratul final și refrigerați cel puțin 3 ore.
Când sunteți gata să serviți, scoateți ușor torta din tigaia pentru pâine. Desfaceți folia de plastic.
Așezați ardeii roșii scăzuți și prăjiți peste vârful tortei.