Pesto Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi Pesto. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, bulion de pui mai puțin sodiu, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Asiago-Pesto Piure De Cartofi, Pesto Nuc Piure De Cartofi, și Piure de cartofi cu Pesto și frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pesto, combinați primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până când părțile netede, răzuite.
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și întoarceți cartoful în tigaie.
Adăugați brânză și ingredientele rămase; mash la consistența dorită. Gatiti amestecul de cartofi 2 minute sau pana cand se incalzeste bine, amestecand constant.
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură pesto.