Pesto la cuptor și aperitiv de brânză
Pesto la cuptor și aperitiv de brânză ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 96 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânza philadelphia neufchatel, rulouri de cină cu semilună redusă, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pesto la cuptor și aperitiv de roșii uscate la soare, Pesto La Cuptor Și Aperitiv De Roșii Uscate La Soare, și Cremă de brânză cu roșii uscate la soare și aperitiv de patiserie Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Desfaceți aluatul pe foaia de copt ușor unsă; apăsați ferm cusăturile împreună pentru a forma un dreptunghi de 12x4 inci.
Tăiați Neufchatel orizontal în jumătate.
Așezați 1 bucată de Neufchatel pe jumătate de aluat; se acoperă cu 1 lingură. pesto și ardei. Acoperiți cu bucata Neufchatel rămasă; se întinde cu pesto rămas.
Ungeți aluatul cu ou; pliați în jumătate pentru a închide umplutura. Apăsați marginile aluatului împreună pentru a sigila.
Periați blatul cu orice ou rămas.
Coaceți 15 până la 18 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește 10 min.
Serviți cu biscuiți cu grăsimi reduse RITZ și legume proaspete tăiate.