Pesto Halibut Kebab

Pesto Halibut Kebab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile Pesto Halibut. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, halibut, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pesto Halibut Kebab Cu Cuscus, Kebaburi de Halibut cu pâine la grătar și Pancetta, și Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Puneți peștele și ardeiul gras într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PeștePește
3
Stropiți pesto și oțet peste amestecul de pește; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
PeștePește
4
Lăsați amestecul de pește să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Filetați pește și piper alternativ pe fiecare dintre frigarui de 4 (12 inci); presărați uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
6
Așezați frigarui pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Se fierbe timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista