Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile Pesto Halibut. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, halibut, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pesto Halibut Kebab Cu Cuscus, Kebaburi de Halibut cu pâine la grătar și Pancetta, și Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Puneți peștele și ardeiul gras într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pește
3
Stropiți pesto și oțet peste amestecul de pește; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pește
4
Lăsați amestecul de pește să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Filetați pește și piper alternativ pe fiecare dintre frigarui de 4 (12 inci); presărați uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
6
Așezați frigarui pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Se fierbe timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se o dată.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.