Pesto De Sparanghel
Pesto de sparanghel este un fără gluten și primar rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest condiment. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, sare gri și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Pesto Sparanghel, Pesto De Sparanghel, și Pesto De Sparanghel Crud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sulițele de sparanghel fierte în treimi. Puneți într-un robot de bucătărie cu busuioc, nuci de pin, usturoi și sare și piper, după gust. Rețineți că veți adăuga și parmezan, așa că aveți grijă să nu exagerați. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet ceașca de ulei de măsline. Când sosul se referă la consistența maionezei, are suficient ulei. Puls în parmezan. Subțire cu apă, dacă este necesar, pentru a obține un pesto alunecos și cochet.
Răzuiți într-un castron sau borcan, acoperiți și refrigerați până când este necesar. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni. (Păstrează aproximativ 2 până la 3 zile, refrigerate.)