Pesto De Rucola
Nevoie de o fără gluten și condiment primar? Pesto de rucola ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 393 calorii. 513 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto De Rucola: Pesto Di Rucola, Pesto De Rucola, și Pesto De Rucola.
Instrucțiuni
1 rumeniti usturoiul: rumeniti 6 catei de usturoi cu cojile lor intr-o tigaie la foc mediu mare pana cand usturoiul se rumeneste usor pe alocuri, aproximativ 10 minute.
Scoateți usturoiul din tigaie, răciți-l și îndepărtați pielea.2 prăjiți nucile: prăjiți nucile într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc ușor sau încălziți la cuptorul cu microunde la foc mare timp de un minut sau două până obțineți acea aromă prăjită. În cuptorul nostru cu microunde durează 2 minute.Procesul 3a în robotul de bucătărie: (modul rapid)
Combinați rucola, sarea, nucile, usturoiul prăjit și crud într-un robot de bucătărie. Pulsați în timp ce stropiți uleiul de măsline în procesor.
Combinați nucile, sarea și usturoiul într-un mortar. Cu pistilul, se macină până se omogenizează.
Se adaugă brânza și uleiul de măsline, se macină din nou până se omogenizează. Se toacă fin rucola și se adaugă în mortar. Se macină cu celelalte ingrediente până se omogenizează.4 reglați-vă după gust: deoarece pesto-ul este atât de dependent de ingredientele individuale, iar puterea ingredientelor depinde de sezon sau varietate, testați-l și adăugați mai multe ingrediente după gust.
Se servește cu paste, peste cartofi proaspăt prăjiți sau ca sos pentru pizza.