Pesto de mentă și mazăre pe bagheta prăjită
Pesto de mentă și mazăre pe bagheta prăjită este un vegan condiment. O porție conține 154 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Unt de ridiche pe bagheta prăjită, Vinete Parmigianan pe o baghetă prăjită, și Baghetă prăjită cu roșii și hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare. Feliați bagheta în 8 felii (1/2-inch grosime).
Puneți pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt. Se fierbe 2 minute sau până se rumenesc.
Combinați frunzele de busuioc, frunzele de mentă, mazărea, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și usturoiul într-un mini robot de bucătărie; pulsează până se omogenizează.
Întindeți aproximativ 1 lingură pesto pe fiecare felie de pâine.