Pesto de Crab cremos peste Mahi Mahi este un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 582 calorii. Pentru $ 5.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, lapte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare sunt Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lămâie, Mahi mahi la grătar cu ardei roșu și pesto Cilantro, și Cina In Seara Asta: Mahi Mahi Cu Pesto Cilantro.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Condimentează mahi mahi cu oregano, sare și piper alb; gătiți în tigaie până când carnea se fulgează ușor cu o furculiță, 7 până la 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Mahi Mahi
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
În timp ce peștele gătește, bateți uleiul de măsline rămas, laptele și sosul pesto cremos se amestecă împreună într-o cratiță la foc mediu-mic; gătiți, amestecând regulat, până când începe să se îngroașe, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos Pesto
Ulei De Măsline
Pește
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Scoateți cratița de pe foc și amestecați carnea de crab în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Transferați mahi mahi gătit în farfurii și sosul de lingură peste pește.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.