Pescado Gratinado con Camarones (pește și creveți gratinați)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pescado Gratinado con Camarones (pește și creveți gratinați). Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1003 calorii, 83g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.0 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de lapte, var, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 94 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (caserola de pește și nucă de cocos al Gratin), Encocado de Pescado y Camar aprox. n (pește și creveți în sos de nucă de cocos), și Escabeche De Pescado (pește marinat sau pește murat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul: într-o tigaie grea la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Adăugați făina și amestecați aproximativ 2 minute.
Adăugați laptele și gătiți la foc mediu, amestecând constant, aproximativ 5 minute.
Adăugați brânza și amestecați până se topește brânza.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați peștele cu sare, piper, chimen, boia, praf de ceapă și praf de usturoi.
Așezați peștele în vase individuale de copt ușor unse. Se acoperă cu creveții și se adaugă sosul deasupra.
Presărați fiecare cu parmezan.
Se introduce la cuptor și se coace timp de aproximativ 8 până la 10 minute sau până se fierbe.
Scoateți din cuptor și serviți cald cu pene de var pe lateral.