Perogiile poloneze ale bunicii
Perogiile poloneze ale bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cookie-urile poloneze ale bunicii, Puiul prăjit în stil Polonez al bunicii, și Sparanghel și Perogii Brie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea. Într-un castron separat, amestecați untul, smântâna, ouăle, gălbenușul de ou și uleiul. Se amestecă ingredientele umede în făină până se omogenizează bine. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute.
Puneți cartofii într-o oală și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și amestecați cu brânză mărunțită și sos de brânză încă fierbinte. Se condimentează cu sare de ceapă, sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească.
Separați aluatul de perogie în două bile.
Întindeți câte o bucată pe o suprafață ușor făinată până când este suficient de subțire pentru a lucra, dar nu prea subțire, astfel încât să se rupă.
Tăiați în cercuri folosind un tăietor de prăjituri, un tăietor de perogie sau un pahar.
Periați puțină apă în jurul marginilor cercurilor și puneți puțină umplutură în centru. Îndoiți cercurile în semicercuri și apăsați pentru a sigila marginile.
Așezați perogies pe o foaie de cookie și înghețați. Odată înghețat, transferați în pungi sau recipiente de depozitare a congelatorului.
Pentru a găti perogies: aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Aruncați perogii pe rând. Se termină când plutesc în vârf. Nu fierbeți prea mult, altfel vor fi ude!
Îndepărtați cu o lingură cu fante.