Perogii De Brânză De Vaci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Perogii de brânză de vaci. Acest hor d ' oeuvre are 171 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de sare, brânză de vaci cu caș uscat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bacon și brânză Perogies, Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci, și Plăcintă Cu Brânză De Vaci.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați brânza de vaci, gălbenușurile de ou și 3/4 linguriță de sare. Pune deoparte.
Într-un castron separat, amestecați făina, 1 linguriță de sare și praful de copt.
Se toarnă uleiul vegetal și apa rece și se amestecă sau se frământă într-un aluat neted.
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată și tăiați-l în cercuri de 3 inci folosind un tăietor de sticlă, cutie sau prăjituri.
Așezați o lingură de umplutură de brânză de vaci pe fiecare cerc. Îndoiți în jumătate și prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Aruncați cu grijă perogii în apă și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când plutesc.
Scoateți din apă cu o lingură cu fante și așezați-o pe un suport de răcire așezat peste o foaie de copt pentru a scurge excesul de apă.