Perfect Placinta Cu Crema De Ciocolata
Perfect placinta cu crema de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 480 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Dacă aveți gălbenușuri de ou, coajă de plăcintă de 9 inci pre-coaptă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1288 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Cupcakes de ciocolată perfecte cu glazură de brânză cremă de mentă, și Plăcintă cu căpșuni și smântână.
Instrucțiuni
Pe foc, bateți zahărul, amidonul de porumb și sarea împreună într-o cratiță de dimensiuni medii, apoi amestecați laptele și gălbenușurile de ou.
Așezați amestecul la foc mediu, amestecând constant și răzuind părțile laterale ale tigaiei până când amestecul începe să buleze și să se îngroașe.
Adăugați untul 1 lingură la un moment dat. Când tot untul este amestecat, adăugați extractul de vanilie și ciocolată (dacă utilizați).
Adăugați ciocolata puțin câte puțin, oferind fiecărei adăugări de ciocolată șansa de a se topi în umplutură înainte de a adăuga mai multe. Păstrați amestecul la foc până când ciocolata se topește ușor și crema se îngroașă.
Turnați umplutura de ciocolată în coaja plăcintei. Acoperiți plăcinta cu folie de plastic și puneți-o la frigider pentru a se răci cel puțin 1 oră înainte de servire. Când este gata de servit, scoateți plăcinta din frigider și îndepărtați folia de plastic.Bateți smântâna și îndulciți-o cu zahărul pudră. Se amestecă niște vanilie.
Întindeți sau pipați frisca deasupra.