Pere în port cu cremă de bezea
Pere în port cu cremă de bezea ia în jur 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 481 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, zahăr tos, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bezea coaptă în tavă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată, Varză roșie cu Port fiert și pere, și Pere cu cireșe uscate și sos de Port.
Instrucțiuni
Se toarnă portul într-o tigaie mare cu 600 ml apă, se adaugă zahărul și scorțișoara, apoi se încălzește până se dizolvă zahărul.
Adăugați perele, aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 20-30 de minute până se înmoaie până la capăt. Sunt gata atunci când un băț de cocktail poate fi împins cu ușurință prin fiecare. În funcție de dimensiunea tigaiei dvs., poate fi necesar să gătiți perele în 2 loturi folosind același sirop de port sau să întoarceți perele de mai multe ori pe măsură ce gătesc, astfel încât să devină o culoare uniformă.
Lăsați perele să se răcească în siropul lor, de preferință peste noapte pentru a permite siropului să le păteze cu adevărat. Se va păstra timp de 3 zile la frigider.
Verificați consistența siropului. Dacă este foarte subțire, fierbeți-l într-o tigaie pentru a reduce cantitatea și concentrați aroma.
Pentru a servi, bateți smântâna cu zahărul și vanilia până își păstrează forma, apoi pliați în bezea.
Se presară cu scorțișoară. Aranjați perele într-un vas puțin adânc și lingurați peste sirop. Permiteți oaspeților să se ajute atât la pere, cât și la cremă.