Pere în port cu cremă de bezea

Pere în port cu cremă de bezea
Pere în port cu cremă de bezea ia în jur 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 481 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, zahăr tos, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bezea coaptă în tavă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată, Varză roșie cu Port fiert și pere, și Pere cu cireșe uscate și sos de Port.

Instrucțiuni

1
Se toarnă portul într-o tigaie mare cu 600 ml apă, se adaugă zahărul și scorțișoara, apoi se încălzește până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați perele, aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 20-30 de minute până se înmoaie până la capăt. Sunt gata atunci când un băț de cocktail poate fi împins cu ușurință prin fiecare. În funcție de dimensiunea tigaiei dvs., poate fi necesar să gătiți perele în 2 loturi folosind același sirop de port sau să întoarceți perele de mai multe ori pe măsură ce gătesc, astfel încât să devină o culoare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De CocktailBatoane De Cocktail
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați perele să se răcească în siropul lor, de preferință peste noapte pentru a permite siropului să le păteze cu adevărat. Se va păstra timp de 3 zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Verificați consistența siropului. Dacă este foarte subțire, fierbeți-l într-o tigaie pentru a reduce cantitatea și concentrați aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a servi, bateți smântâna cu zahărul și vanilia până își păstrează forma, apoi pliați în bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Se presară cu scorțișoară. Aranjați perele într-un vas puțin adânc și lingurați peste sirop. Permiteți oaspeților să se ajute atât la pere, cât și la cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista