Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarella afumată și salată de varză roșie

Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarella afumată și salată de varză roșie
Sandvișul cu piept evreiesc cu Mozzarellan afumat și salată de varză roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 10,18 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 118g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1564 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită frunze de dafin, zahăr, sare kosher și piper măcinat grosier și morcov. 191 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 95%. Încearcă Sandviș cu piept evreiesc cu Mozzarelan afumat și salată de varză roșie, Tacos De Piept Cu Varză Roșie, și Piept evreiesc (dulce și acru) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Presărați pieptul Liberal pe ambele părți cu 1 lingură de sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Puneți un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Adăugați pieptul și căutați pe toate părțile până se rumenesc adânc, 10 până la 12 minute.
7
Scoateți pieptul și lăsați-l deoparte.
8
Adăugați usturoiul, țelina, morcovii și ceapa și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Deglazați oala cu vinul și lăsați să fiarbă, aproximativ 1 minut. Apoi, folosiți o lingură de lemn pentru a răzui fundul oalei. Apoi adăugați stocul, rozmarinul, frunzele de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Adăugați pieptul înapoi în oală cu partea grasă în sus, acoperiți și prăjiți la cuptor până când pieptul este fraged, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Transferați pieptul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească, aproximativ 15 minute. Strecurați legumele și îndepărtați o parte din excesul de grăsime și rezervați jus-ul. Feliați pieptul subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Bateți maioneza și muștarul până se amestecă bine într-un castron mic. Ungeți partea superioară a rulourilor cu amestecul de maioneză din belșug.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Așezați mozzarella pe fundul rulourilor, îngrămădiți sus cu pieptul și puneți jusul deasupra. Se acoperă cu salata de varză roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză RoșieVarză Roșie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Bateți sucul de lămâie, oțetul și zahărul într-un castron mediu. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Adăugați ardeii vișini, șalotii și varza. Gustați și condimentați cu sare și piper. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l deoparte la frigider până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Ingrediente

23 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit2kgpiept de vităpiept de vită4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricarne de vităcarne de vită1maremorcov, tăiat în bucățimorcov, tăiat în bucăți2tulpini de țelină, tăiate în bucățitulpini de țelină, tăiate în bucăți596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei de cireș tăiat în felii subțiriardei de cireș tăiat în felii subțiri4crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt3cuișoareusturoi, curățat și zdrobitusturoi, curățat și zdrobit4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru măcinat grosierSare Kosher și piper negru măcinat grosier4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie proaspăt stors (aproximativ 1 1/2 lămâi)suc de lămâie proaspăt stors (aproximativ 1 1/2 lămâi)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire8feliimozzarella afumatămozzarella afumată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2(iarnă)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4rulouri de ceapă, unse și prăjite până devin auriirulouri de ceapă, unse și prăjite până devin aurii9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 varză roșie cu cap, feliată subțire (aproximativ1/2 varză roșie cu cap, feliată subțire (aproximativ4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1miciceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)muștar de piatrămuștar de piatră2(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde3sau 4 crengute proaspete de cimbrusau 4 crengute proaspete de cimbru1ceapa galbenă, tăiată în bucățiceapa galbenă, tăiată în bucăți

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru piept. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca colecția lui Yalumba Samuel Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este accesibil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista