Pere-scorțișoară crocantă cu înghețată de vanilie

Pere-scorțișoară crocantă cu înghețată de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pear-Cinnamon Crisp cu înghețată Vanillan. O porție conține 638 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, făină, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bartlett Pear Crisp cu chipsuri de tortilla de scorțișoară și înghețată Vanillan, Crisp de mere-pere cu înghețată Vanillan, și Pear-Cranberry Crisp cu înghețată de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Cojiți, miez și tăiați pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se pune într-un castron și se amestecă împreună cu 2/3 cană zahăr și 1/4 linguriță sare. Set aside.In un castron separat, combinați făina, zahărul, zahărul brun, scorțișoara și nucile pecan. Se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Stropiți untul topit treptat, amestecând cu o furculiță pe măsură ce mergeți până când toate sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă perele într-un vas de copt; se acoperă cu topping de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți la 350 de grade timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Așezați tigaia pe raftul superior al cuptorului pentru încă 10 minute sau până când toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se servește cald cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista