Pere-scorțișoară crocantă cu înghețată de vanilie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pear-Cinnamon Crisp cu înghețată Vanillan. O porție conține 638 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, făină, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bartlett Pear Crisp cu chipsuri de tortilla de scorțișoară și înghețată Vanillan, Crisp de mere-pere cu înghețată Vanillan, și Pear-Cranberry Crisp cu înghețată de scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Cojiți, miez și tăiați pere.
Se pune într-un castron și se amestecă împreună cu 2/3 cană zahăr și 1/4 linguriță sare. Set aside.In un castron separat, combinați făina, zahărul, zahărul brun, scorțișoara și nucile pecan. Se amestecă împreună.
Stropiți untul topit treptat, amestecând cu o furculiță pe măsură ce mergeți până când toate sunt combinate.
Se toarnă perele într-un vas de copt; se acoperă cu topping de pesmet.
Coaceți la 350 de grade timp de 30 de minute.
Așezați tigaia pe raftul superior al cuptorului pentru încă 10 minute sau până când toppingul este maro auriu.
Se servește cald cu înghețată de vanilie.