Pere prăjite cu sos de Caramel

Pere prăjite cu sos de Caramel
Perele prăjite cu sos de Caramel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, fistic, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere prăjite cu sos de Caramel, Pere prăjite cu sare cu sos de Caramel, și Fleac de toamnă cu mere prăjite, pere și sos de dovleac-Caramel.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și încălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați untul într-o tigaie suficient de mare pentru a ține perele într-un singur strat: puneți în cuptorul de încălzire până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Presărați zahărul peste untul topit, apoi așezați perele, tăiate cu fața în jos, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți tigaia din cuptor, întoarceți perele și ungeți cu sos de tigaie. Reveniți la cuptor; coaceți până devine auriu și lucios, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Lasă să se răcească ușor.
7
Transferați perele în farfurii sau boluri de desert. Acoperiți fiecare cu păpușă de smântână, stropiți cu sos de tigaie caramel, presărați cu nuci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista