Pere poșate în sos de zmeură
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă Pere Poșate în Sos de Zmeură. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 170 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită pere bosc, sirop de arțar, amidon de porumb și suc de pere. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rețeta de pere poșate cu sos de zmeură, pere de zmeură poșate și pere poșate în sos de migdale.
Instrucțiuni
Miez perele de jos, lăsând tulpinile intacte. Curățați perele. Dacă este necesar, tăiați 1/4 inch de jos, astfel încât perele să rămână plat.
Puneți într-un cuptor olandez.
Adaugati sucul de pere, batonul de scortisoara, ghimbirul, cuisoarele si nucsoara. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduce caldura; se fierbe timp de 25-30 de minute sau până când perele sunt fragede.
Scoateți perele și puneți-le în vase de servire. Aruncați batonul de scorțișoară și cuișoarele din lichidul de braconaj. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sucul de merișor până la omogenizare; se amestecă în lichid. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați zmeura și siropul.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Intr-un blender sau robot de bucatarie, pasa sosul de zmeura in loturi pana se omogenizeaza. Se strecoară și se aruncă semințele.
Se toarnă sosul peste pere.
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece.