Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă Pere Poșate în Sos de Zmeură. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 170 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită pere bosc, sirop de arțar, amidon de porumb și suc de pere. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rețeta de pere poșate cu sos de zmeură, pere de zmeură poșate și pere poșate în sos de migdale.
Instrucțiuni
1
Miez perele de jos, lăsând tulpinile intacte. Curățați perele. Dacă este necesar, tăiați 1/4 inch de jos, astfel încât perele să rămână plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
2
Puneți într-un cuptor olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adaugati sucul de pere, batonul de scortisoara, ghimbirul, cuisoarele si nucsoara. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduce caldura; se fierbe timp de 25-30 de minute sau până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Suc De Pere
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Scoateți perele și puneți-le în vase de servire. Aruncați batonul de scorțișoară și cuișoarele din lichidul de braconaj. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sucul de merișor până la omogenizare; se amestecă în lichid. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați zmeura și siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
7
Intr-un blender sau robot de bucatarie, pasa sosul de zmeura in loturi pana se omogenizeaza. Se strecoară și se aruncă semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă sosul peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece.