Pere poșate în sos de zmeură

Pere poșate în sos de zmeură
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă Pere Poșate în Sos de Zmeură. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 170 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită pere bosc, sirop de arțar, amidon de porumb și suc de pere. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rețeta de pere poșate cu sos de zmeură, pere de zmeură poșate și pere poșate în sos de migdale.

Instrucțiuni

1
Miez perele de jos, lăsând tulpinile intacte. Curățați perele. Dacă este necesar, tăiați 1/4 inch de jos, astfel încât perele să rămână plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Puneți într-un cuptor olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adaugati sucul de pere, batonul de scortisoara, ghimbirul, cuisoarele si nucsoara. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduce caldura; se fierbe timp de 25-30 de minute sau până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Suc De PereSuc De Pere
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Scoateți perele și puneți-le în vase de servire. Aruncați batonul de scorțișoară și cuișoarele din lichidul de braconaj. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sucul de merișor până la omogenizare; se amestecă în lichid. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați zmeura și siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
7
Intr-un blender sau robot de bucatarie, pasa sosul de zmeura in loturi pana se omogenizeaza. Se strecoară și se aruncă semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă sosul peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista