Pere Poșate crocante umplute cu Chevre & Haroseth
Pere Poșate crocante umplute cu Chevre & Haroseth ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 1 și costă $2.93 pe portie. O porție conține 439 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, nucșoară, anason stelat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pere prăjite cu chingi de chingi, Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, și Pere Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, adăugați apă, zahăr, lămâie și condimente la fierbere moale și până când zahărul s-a dizolvat.Așezați ușor perele în apă și acoperiți cu o rundă de hârtie pergament, cu o gaură mică tăiată în centru.Păstrați lichidul la foc mic. Gătiți perele timp de 15 până la 25 de minute sau până când perele pot fi ușor înfipte cu o furculiță.
Scoateți de pe foc și transferați perele și lichidul într-un vas rezistent la căldură. Se răcește peste noapte.