Pere Pocate În Trei Culori

Pere Pocate În Trei Culori
O porție conține 1061 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $6.07 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, coajă de lămâie, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Penne tricolor cu Ricotta cremoasă (și un ou Pocat), Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, și Pere Braconate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați 3 cratițe pe aragaz. Într-una, combinați 4 căni de apă, 1 cană de zahăr, vinul alb și fasolea de vanilie. În următoarea, combinați 5 căni de apă, 1 cană de zahăr, grenadina, coaja de lămâie și sucul de lămâie. În cele din urmă, combinați 3 căni de apă, 1 cană de zahăr, vinul roșu, coaja de portocală și sucul de portocale. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic, amestecând ocazional. Între timp, curățați perele și tăiați-le în jumătate de sus în jos. Folosind un baller de pepene galben, scoateți buzunarul de semințe. Folosind un cuțit mic, tăiați un v superficial în centrul feței tăiate a perei pentru a îndepărta tulpina, corzile și capătul mugurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Tăiați 3 cercuri de hârtie de ceară de aceeași dimensiune ca cratițele.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Așezați 4 jumătăți de pere în fiecare cratiță și așezați deasupra un cerc de hârtie cerată. Aduceți la foc mic și fierbeți fără a amesteca până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Când perele pot fi străpunse ușor cu o furculiță, acestea sunt gata. Opriți focul și lăsați să se răcească în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se servește la temperatura camerei sau se dă la frigider în lichid peste noapte pentru a lăsa perele să absoarbă și mai multă culoare și aromă. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Pentru a servi, aranjați o jumătate de pere din fiecare culoare într-un model de spițe pe o farfurie albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Stropiți o lingură de lichid de braconaj de grenadină peste pere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista