Pere Pocate de rodie cu sos de iaurt
Pere Poșate de rodie cu sos de iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de rodie, iaurt de lămâie libertamcroomcroomcroamditerran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pere pocate cu sos de iaurt cu miere de vanilie, Pere pocate cu rodie, și Pere Pocate De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte.
Tăiați felia din partea de jos a fiecărei pere, astfel încât să stea în poziție verticală atunci când este servită; pus deoparte. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți sucul de rodie, apa, zahărul și bățul de scorțișoară la foc mediu până când zahărul este dizolvat.
Adăugați pere; acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute, lingând sosul peste pere ocazional, până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu vârful cuțitului ascuțit.
Scoateți perele din sirop. Gatiti siropul la foc mediu-mare 15-20 de minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa.
Lingura 1 1/2 linguri iaurt pe fiecare placă, burniță 2 lingurite sirop peste iaurt. Sus cu pere.