Pere Pocate De Iarnă
Perele braconate de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de scorțișoară, coajă de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, Pere De Iarnă, și Pere Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte; pus deoparte.
Încălziți apa până la fierbere într-o cratiță de 3 litri; se ia de pe foc.
Adăugați pungi de ceai; lăsați abrupt 10 minute. Strângeți ceaiul din pungile de ceai; aruncați pungile. Se amestecă sucul și bomboanele în ceai.
Se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, până când bomboanele se topesc.
Aranjați perele în poziție verticală și apropiați-le în cratiță.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute, lingând sosul peste pere ocazional, până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu vârful cuțitului ascuțit.
Scoateți perele din sirop. Gatiti siropul la foc mediu-mare aproximativ 25 de minute, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Serviți sosul peste pere.