Pere fierte cu sos cremos de Pecan

Pere fierte cu sos cremos de Pecan
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Perele fierte cu sos cremos de Pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 347 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sare kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere cremoase de nucă de cocos cu anason stelat, Pere fierte în sos de zmeură, și Pere fierte cu sos de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a bracona perele: într-o oală mare, combinați apa și zahărul la foc mediu-mare. Folosind un cojitor de legume, tăiați fâșii largi de coajă de lămâie din lămâie și adăugați în oală împreună cu sucul întregii lămâi. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Scufundați perele în lichidul fierbinte, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a acoperi doar perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Tăiați o bucată de hârtie pergament într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi oala. Ușor de hârtie în jos în oală până când se atinge suprafața lichidului. Fierbeți perele până când un cuțit introdus direct într-o pere întâlnește puțină rezistență, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți vasul de pe foc și răciți perele complet în lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Pentru a face sosul: într-o cratiță, la foc mare, combinați zahărul brun și apa și aduceți-l la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul este redus, mai gros și capătă o culoare maro auriu închis, aproximativ 8 până la 10 minute. Amestecați cu grijă smântâna, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până la foarte gros, încă 2 până la 3 minute. Se amestecă pecanele prăjite și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Serviți 1 până la 2 jumătăți de pere de persoană, stropite cu sosul cremos de caramel pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista