Pere de miere în patiserie cu puf

Pere de miere în patiserie cu puf
Pere de miere în patiserie puf este un lactate gratuite și vegetariene farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 3,91 USD pe porție. O porție conține 1101 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, apă, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pere De Miere În Patiserie Cu Puf, Pere în foietaj (Feuillet de poires), și Pere condimentate ouzo învelite în patiserie cu puf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Perele de miez din partea de jos, lăsând tulpinile intacte. Cojiți perele; tăiați 1/4 in. din partea de jos a fiecărui nivel, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Într-o cratiță mare, combinați apa, zahărul, mierea, jumătățile de lămâie, scorțișoara și cuișoarele. Împărțiți fasolea de vanilie și răzuiți semințele; adăugați fasole și semințe în amestecul de zahăr. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; așezați perele pe părțile laterale în cratiță și braconaj, neacoperite, timp de 18-22 de minute sau până când perele sunt aproape fragede, ungându-se ocazional cu lichid de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Îndepărtați perele cu o lingură pliată; se răcește ușor. Se strecoară și se rezervă 1-1/2 căni de lichid de braconaj; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Desfaceți patiseria cu puf pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
5
Se taie în 1/2-in.- benzi largi. Începând din partea de jos a unei pere, înfășurați o bandă de patiserie în jurul perei, adăugând benzi suplimentare până când pere este complet învelită în patiserie. Repetați cu perele rămase și patiseria cu puf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Transferați pe un 15-in căptușit cu pergament. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți la 400 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Între timp aduceți lichidul de braconaj rezervat la fierbere; gătiți până când lichidul este gros și siropos, aproximativ 10-15 minute.
9
Așezați perele pe farfurii de desert și stropiți cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista