Pere de miere în patiserie cu puf
Pere de miere în patiserie puf este un lactate gratuite și vegetariene farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 3,91 USD pe porție. O porție conține 1101 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, apă, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pere De Miere În Patiserie Cu Puf, Pere în foietaj (Feuillet de poires), și Pere condimentate ouzo învelite în patiserie cu puf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Perele de miez din partea de jos, lăsând tulpinile intacte. Cojiți perele; tăiați 1/4 in. din partea de jos a fiecărui nivel, dacă este necesar.
Într-o cratiță mare, combinați apa, zahărul, mierea, jumătățile de lămâie, scorțișoara și cuișoarele. Împărțiți fasolea de vanilie și răzuiți semințele; adăugați fasole și semințe în amestecul de zahăr. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; așezați perele pe părțile laterale în cratiță și braconaj, neacoperite, timp de 18-22 de minute sau până când perele sunt aproape fragede, ungându-se ocazional cu lichid de braconaj.
Îndepărtați perele cu o lingură pliată; se răcește ușor. Se strecoară și se rezervă 1-1/2 căni de lichid de braconaj; deoparte.
Desfaceți patiseria cu puf pe o suprafață ușor făinată.
Se taie în 1/2-in.- benzi largi. Începând din partea de jos a unei pere, înfășurați o bandă de patiserie în jurul perei, adăugând benzi suplimentare până când pere este complet învelită în patiserie. Repetați cu perele rămase și patiseria cu puf.
Transferați pe un 15-in căptușit cu pergament. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Coaceți la 400 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Între timp aduceți lichidul de braconaj rezervat la fierbere; gătiți până când lichidul este gros și siropos, aproximativ 10-15 minute.
Așezați perele pe farfurii de desert și stropiți cu sirop.