Pere caramelizate cu înghețată condimentată
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Perele caramelizate cu înghețată condimentată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 11 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, pere bosc, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Condimentate Caramelizate, Tort de rom condimentat cu pere caramelizate, și Pere caramelizate cu înghețată Dulce de Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați înghețata și ienibaharul într-un recipient sigur pentru congelator; se amestecă bine. Acoperiți; congelați 2 ore sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 37
Curățați și miez de pere; tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime, lăsând tulpinile intacte.
Așezați perele, tăiate cu părțile în jos, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ungeți jumătățile de pere cu suc de lămâie; stropiți cu unt topit.
Puneți nectarul de pere într-o cratiță mică. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în nectar. Se amestecă mierea. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul clocotit peste pere. Acoperiți ușor cu folie; coaceți la 375 timp de 35 de minute, ungând frecvent cu lichid de gătit. Descoperă; întoarceți perele. Se amestecă vinul.
Coaceți, neacoperit, 10 minute, ungând ocazional cu lichid de gătit.
Scoateți perele din cuptor.
În timp ce broilerul se preîncălzește, aruncați fasolea de vanilie. Întoarceți perele, tăiați părțile în jos și presărați cu zahăr. Se fierbe 3 până la 5 minute sau până când zahărul este caramelizat (adăugați nectar suplimentar de pere, după cum este necesar, dacă lichidul fierbe).
Scoateți perele din cuptor; lăsați să stea 5 minute.
Așezați jumătăți de pere în fiecare dintre cele 6 feluri de desert; stropiți lichid de gătit uniform peste fiecare pere. Acoperiți fiecare jumătate de pere cu 1/4 cană de înghețată și presărați fiecare cu 1 linguriță de migdale.