Perele braconate cu ghimbir cu înghețată și afine sunt un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați pere, ghimbir de un centimetru, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pere braconate cu ghimbir și vin cu frișcă de dovleac, Pere Pocate cu rodie cu frișcă Mascarpone de portocale-ghimbir, și Pere pocate în sirop de miere, ghimbir și scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, aduceți apa, ghimbirul, zahărul și coaja de lămâie la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați perele și, când oala revine la fierbere, reduceți focul la un mediu-mic pentru a menține fierberea. Gătiti perele până când sunt foarte moi când sunt străpunse cu un cuțit (dar nu se destramă), aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți tigaia de pe foc și, folosind o lingură cu fante, împărțiți perele în 4 căni de desert sau feluri de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați linguri de înghețată la pere și garnisiți cu un strop de scorțișoară, apoi aruncați câteva afine proaspete peste fiecare porție.