Pere braconate cu ghimbir cu înghețată și afine
Perele braconate cu ghimbir cu înghețată și afine sunt un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați pere, ghimbir de un centimetru, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pere braconate cu ghimbir și vin cu frișcă de dovleac, Pere Pocate cu rodie cu frișcă Mascarpone de portocale-ghimbir, și Pere pocate în sirop de miere, ghimbir și scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți apa, ghimbirul, zahărul și coaja de lămâie la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați perele și, când oala revine la fierbere, reduceți focul la un mediu-mic pentru a menține fierberea. Gătiti perele până când sunt foarte moi când sunt străpunse cu un cuțit (dar nu se destramă), aproximativ 12 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și, folosind o lingură cu fante, împărțiți perele în 4 căni de desert sau feluri de înghețată.
Adăugați linguri de înghețată la pere și garnisiți cu un strop de scorțișoară, apoi aruncați câteva afine proaspete peste fiecare porție.