Pepperoni Provolone Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza Pepperoni Provolone. Această rețetă face 8 porții cu 373 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pepperoni de curcan, brânză provolone, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Provolone Și Pepperoni La Grătar, Conuri De Pizza Pepperoni Provolone, și Pizza Cu Pepperoni Mexicani.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare porție într-un 12-in. x 10-in. dreptunghi.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Periați ușor ambele părți ale aluatului cu ulei; așezați pe grătar. Acoperiți și grătiți la foc mediu timp de 1-2 minute sau până când fundul se rumeneste ușor.
Scoateți din grătar. Completați partea la grătar a fiecărei pizza cu sos de pizza, pesto, pepperoni, roșii și brânză. Reveniți la grătar. Acoperiți și gătiți fiecare pizza timp de 4-5 minute sau până când fundul este ușor rumenit și brânza este topită.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Barbera vin sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Beciurile familiei Madsen vinul Sangiovese cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Beciurile Familiei Madsen Vin Sangiovese]()
Beciurile Familiei Madsen Vin Sangiovese
Acest vin are un nas pronunțat, cu un indiciu de cafea, în timp ce gura ta este invadată de condimente; cuișoare, lemn dulce și scorțișoară.Gustul prezintă cireșe și note de cuișoare care continuă până la un finisaj neted, lung, cu arome subtile de stejar, piper ușor și fructe de pădure. Tartitatea vinului funcționează bine cu mâncarea, deoarece Sangiovese este un vin alimentar, dar poate fi savurat și singur. Columbia Valley AVA din podgoriile Iordanului Reed.