Pepperoni Pizza Sticks

Pepperoni Pizza Sticks
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați bețișoarele de Pizza Pepperoni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de ciuperci, sos de roșii și busuioc, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Pepperoni Pizza Sticks, Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, și Pepperoni Pan Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți învelișurile cu rulouri de ou pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje Pentru Rulouri De OuAmbalaje Pentru Rulouri De Ou
2
Așezați o bucată de brânză de sfoară în centru lângă margine, apoi aranjați niște pepperoni, ciuperci feliate și usturoi în jurul brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Rotiți puțin brânza de șnur, pliați în lateral, apoi continuați să se rostogolească și sigilați marginea umezind cu apă. Repetați cu ambalajele rămase, brânza și umpluturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare sau o friteuză adâncă la 365 grade F (185 grade C). Se prăjește suficient pentru a se potrivi liber în tigaie, întorcându-se o dată după aproximativ 5 minute. Continuați să prăjiți încă 3 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Încălziți sosul de paste într-un bol de servire în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Serviți bețișoarele de Pizza Pepperoni pe un platou cu bolul de sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista