Pepperoni Pizza Sticks
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați bețișoarele de Pizza Pepperoni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de ciuperci, sos de roșii și busuioc, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Pepperoni Pizza Sticks, Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, și Pepperoni Pan Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți învelișurile cu rulouri de ou pe rând.
Așezați o bucată de brânză de sfoară în centru lângă margine, apoi aranjați niște pepperoni, ciuperci feliate și usturoi în jurul brânzei.
Rotiți puțin brânza de șnur, pliați în lateral, apoi continuați să se rostogolească și sigilați marginea umezind cu apă. Repetați cu ambalajele rămase, brânza și umpluturile.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare sau o friteuză adâncă la 365 grade F (185 grade C). Se prăjește suficient pentru a se potrivi liber în tigaie, întorcându-se o dată după aproximativ 5 minute. Continuați să prăjiți încă 3 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Încălziți sosul de paste într-un bol de servire în cuptorul cu microunde.
Serviți bețișoarele de Pizza Pepperoni pe un platou cu bolul de sos pentru scufundare.