Pepperoni Pizza Quiche
Reteta Pepperoni Pizza Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acest fel principal are 332 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, pepperoni, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până coajă plăcintă unbaked ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă cu cremă de lămâie cu zmeură proaspătă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quiche Cu Pepperoni Și Mozzarella, Quiche Cu Spanac Pepperoni, și Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți coaja de patiserie neprelucrată la 375 km. 11 minute.
Se presară cu 2/3 cană de brânză elvețiană. Într-un castron, bateți ouăle, smântâna, sarea, oregano, cayenne și piper; se toarnă peste brânză.
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă roșiile, cimbru, zahăr și busuioc. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Presărați brânza elvețiană rămasă peste quiche. Se acoperă cu amestecul de roșii.
Se presară cu pepperoni, brânză mozzarella și măsline.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.