Pepperoni Pizza Chili

Pepperoni Pizza Chili
Pepperoni Pizza Chili este o rețetă fără gluten cu 8 porții. O porție conține 153 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Mergeți la magazin și cumpărați condimente pentru pizza, pepperoni, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 35% . Pepperoni Pizza Chili , Pepperoni Pizza Chili câștigătoare la concurs șiPepperoni Pizza Made with a Hash Brown Pizza Crust sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă fasolea, sosul de pizza, roșiile, sosul de roșii, apa, pepperoni, ardeiul verde, condimentele pentru pizza și sarea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când chiliul ajunge la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru PizzaCondimente Pentru Pizza
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Stropiți cu brânză dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegas Naveran Brut Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista