Pepperoni, macaroane și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pepperoni, macaroane și brânză. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1068 calorii. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți jumătate și jumătate, parmigiano-reggiano, cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pepperoni Pizza Macaroane & Brânză, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Pepperoni Macaroni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați 1 lingură de sare adăugați cu grijă tăiței de lasagna. Reveniți la fierbere, reduceți focul la fierbere scăzută și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până când pastele sunt foarte Al dente (ușor insuficient gătite).
Scurgeți într-un colizor, clătiți ușor și stropiți cu ulei de măsline pentru a preveni lipirea.
Într-o cratiță grea, medie, topiți 4 linguri de unt la foc mic.
Adăugați usturoiul și apoi făina și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand constant, timp de 3 minute. Creșteți căldura la mediu și amestecați în jumătate și jumătate puțin câte puțin. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 4-5 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; adăugați 2 căni de parmezan ras. Condimentează cu sarea, piperul și amestecă până se topește brânza și sosul este neted. Acoperiți și lăsați deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mare combinați 1/4 cană parmezan, Cheddar și mozzarella. Aruncați pentru a combina.
Ungeți un vas de copt de 3 litri sau caserola cu 1 lingură de unt.
Întindeți o oală plină cu sos pe fundul tigaiei. Acoperiți sosul cu un singur strat de tăiței de lasagna gătite.
Întindeți o altă oală plină cu sos deasupra tăiței.
Se presară cu 1/3 din amestecul de brânză mozzarella. Se acoperă cu 1/3 din pepperoni feliați. Repetați cu ingredientele rămase pentru încă 2 straturi.
Presărați 1/2 cană firimituri de pâine deasupra lasagna și deasupra cu parmezan ras rămas, 1/4 cană.
Coaceți, neacoperit, timp de 40 până la 45 de minute sau până când lasagna este Bulbuc și fierbinte, iar partea de sus este maro auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.