Reteta Peppermint-topped negrese ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 3 și costă 50,2 USD pe porție. O porție conține 10459 calorii, 1390g de proteine, și 413g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Mentă-Topped Brownie Desert, Fudge Topped Negrese, și Fudge-Topped Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt un 9-de 13-in. tava de copt. Într-o cratiță medie, amestecați untul și ciocolata dulce-amară la foc foarte mic cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură până se topește (nu lăsați să fiarbă sau să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
4
Într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul, vanilia și sarea. Turnați încet amestecul de ciocolată-unt în amestecul de ouă, amestecând constant. Într-un castron separat, cernem făina, pudra de cacao și praful de copt, apoi amestecăm împreună. Cu o spatulă de cauciuc curată, pliați ușor amestecul de făină în amestecul de ouă până când este doar combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Ciocolata
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
5
Întindeți aluatul uniform în tigaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când brownies sunt ferme, începând să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o scobitoare introdusă în centru apare cu doar câteva firimituri agățate de ea.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
7
Lăsați brownies să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
8
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Linia a nivel, cu ramă 11 1/2-de 16-in. foaie de copt cu pergament. Cu un creion, desenați o grilă de 1 3/4-in. pătrate pe pergament (5 rânduri de 8), lăsând aproximativ un 1-in. frontieră și întoarceți pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Așezați o mentă în centrul fiecărui pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
11
Coaceți 15 până la 25 de minute sau până când se topește complet în 1 foaie mare, dar îndepărtați înainte ca bomboanele să înceapă să devină galbene. Înscrieți imediat pătratele de mentă cu un tăietor de pizza, folosind linii de creion ca ghid. În cazul în care liniile marcate nu dețin, rescore rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
Cuptor
12
Lasă bomboanele să se răcească complet. Rupeți ușor în pătrate de-a lungul liniilor de scor. Aranjați, coaceți și înscrieți restul de 40 de bomboane în același mod (veți avea pătrate suplimentare; alegeți cele mai frumoase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
În partea de sus a unui cazan dublu sau a unui bol metalic așezat peste apă fierbinte, combinați ciocolata semidulce tocată și frișca. Gatiti, amestecand des, pana se topeste si se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Frișcă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bol
14
Se ia de pe foc și se lasă ganache să se răcească până se încălzește.
15
Se toarnă ganache peste brownies răcite în tigaie și se lasă să se fixeze până la ferm, aproximativ 2 ore la temperatura camerei sau 1 oră la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Așezați pătratele de mentă cu partea de jos în sus pe ganache, lăsând suficient spațiu între pătrate pentru a tăia brownies.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
17
Tăiați brownies în pătrate de-a lungul marginilor vârfurilor de mentă, ștergând cuțitul curat între tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
18
Scoateți brownies din tigaie, aruncați (sau mâncați) resturi și întoarceți brownies în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic, asigurându-vă că învelișul nu atinge menta și refrigerați 3 ore (pentru a înmuia puțin bomboanele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
Bomboane
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
19
Se servește ușor răcit.
20
Mai multe topping-uri pentru a încerca. De ce să te oprești la peppermint? Încercați aceste alte ornamente pentru brownies noastre bogate, moi. Fiți generoși cu cantități și răciți brownies, astfel încât seturile de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
1
Presărați nucă de cocos prăjită mărunțită și nuci de macadamia prăjite tocate peste stratul de ganache doar cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Macadamia
Nucă De Cocos
1
Presărați bucăți de caramel zdrobite peste stratul de ganache doar cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
2
Arahide duble: încălziți untul de arahide în stil natural (cremos sau gros) și întindeți-l pe brownies răcit. La frigider până când untul de arahide este ferm; deasupra cu ganache și arahide tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Arahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Întindeți gemul de zmeură peste brownies răcite și acoperiți cu ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Rocky Road: Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
3
Întindeți jumătate din ganache doar cald peste brownies răcite, apoi acoperiți cu mini marshmallows și nuci tocate. Se fierb brownies timp de aproximativ 1 minut, sau până când marshmallows sunt prăjite și încep să se topească împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere Verde
Bucăți De Nuc
Bezele
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Scoateți din cuptor și stropiți cu ganache rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Vârtej de ciocolată albă: lingurați dollops de ciocolată albă topită peste stratul de ganache doar cald și faceți vârtejuri marmorate folosind o scobitoare sau un cuțit.