Pepparkakor
Pepparkakor ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 75 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 60 și costă 7 cenți pe porție. Un amestec de cuișoare măcinate, ghimbir măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Pepparkakor al mamei (prăjituri de turtă dulce), Pepparkakor de grâu integral (fără lactate), și Pepparkakor (Cookie-Uri Cu Ghimbir Suedez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crema împreună untul și zahărul într-un castron. Se amestecă siropul și ouăle. Cerneti impreuna faina, sarea, scortisoara, ghimbirul, ienibaharul si cuișoarele într-un bol separat; adăugați la amestecul de unt; frământați într-un aluat rigid. Puneți într-un cerc plat și înfășurați în hârtie cerată. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Rotiți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o grosime de aproximativ 1/2 inci.
Tăiați aluatul folosind un tăietor de prăjituri în formă de stea.
Așezați cookie-urile la un centimetru distanță pe foi de cookie-uri negrease.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.