Pepite de pește crocante cu sos Tartar

Pepite de pește crocante cu sos Tartar este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, panko, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pepite De Pește Coapte Crocante Și Sos Tartar, Bastoane de pește coapte crocante cu sos Tartar, și Bastoane de pește coapte crocante cu sos Tartar de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați panko și cimbru în tigaie; gătiți 2 minute sau până se rumenesc, agitând frecvent tigaia.
Combinați amestecul panko, sarea și piperul într-un vas puțin adânc.
Așezați făina într-un alt vas superficial.
Combinați 2 linguri de apă și ou într-un alt vas superficial. Dredge pește în amestec de făină. Scufundați în amestecul de ouă și dragați în amestecul panko. Aranjați peștele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți peștele la 400 timp de 12 minute sau până când ați terminat.
Combinați maioneza și ingredientele rămase într-un castron; serviți cu pepite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.