Pepene Verde Kimchi

Pepene Verde Kimchi
Pepene verde Kimchi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Tocană De Kimchi), Midii Curry roșii cu piure de Kimchi din cartea de bucate Kimchi, și Găluște Kimchi Aburit (Jjin Kimchi Mandu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați coaja de pepene verde cu sarea și aruncați pentru a combina. Puneți deoparte timp de 30 de minute până când umezeala s-a extras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scurgeți coaja și uscați-o pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Adăugați 1 cană de carne de pepene verde, sos de pește, zahăr, usturoi, ghimbir și ceapă într-un robot de bucătărie. Puls până la combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Pepene VerdePepene Verde
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați într-un castron și amestecați fulgii de chili coreeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați coaja de pepene verde scursă și scallions și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Transferați într-un borcan și lăsați-l să se odihnească cel puțin 12 ore înainte de servire.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Mulderbosch Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista