Pepene Verde

Pepene Verde
Pepene verde Slush este un fără gluten și vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pepene verde, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeură Pepene Verde, Căpșuni-pepene verde, și Căpșuni Pepene Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, acoperiți și procesați sucul de lămâie, pepenele verde și zahărul în loturi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Pepene VerdePepene Verde
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un recipient rezistent la congelator. Acoperiți și congelați timp de 30 de minute sau până când marginile încep să înghețe.
3
Se amestecă și se întoarce la congelator. Repetați la fiecare 20 de minute sau până la slushy, aproximativ 90 de minute. Lingură 3/4 cană în boluri sau pahare; adăugați 1/4 cană sifon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista